AlgiScan analgesiemonitor

Je bent hier:


Een exacte meting van het analgesieniveau bij een patiënt onder sedatie is vanzelfsprekend een eerste vereiste voor anesthesie-specialisten.

Meer informatie over dit product? Neem vrijblijvend contact op.

AlgiScan analgesiemonitor
Het meten van het analgesieniveau van patiënten is een vanzelfsprekende vereiste voor specialisten in anesthesie. De pupilreflexdilatatie (RPD) heeft zijn specificiteit en consistentie bewezen bij het meten van het analgesieniveau van patiënten, zowel in de operatiekamer als op de intensive care.

Met behulp van een exclusief proces kwantificeert de AlgiScan binnen enkele seconden de reflex papillaire dilatatie via een geïntegreerde nociceptieve stimulator.

De elektrische stimulaties met variabele intensiteit bieden beoefenaars de mogelijkheid om het juiste analgesieniveau voor alle medische en chirurgische acties te valideren en te voorspellen.

Dankzij de eenvoudige bediening en onmiddellijke metingen kunt u het dagelijks en zonder enige beperking gebruiken om uw analgesiebeoordelingen te valideren.

De AlgiScan biedt een dynamische en op maat gemaakte benadering van de pijnstilling van de patiënt. Verschillende medische teams hebben de voordelen aangetoond van analgesiemeting door middel van pupillometrie.

Van het valideren van locoregionale anesthetica onder algehele anesthesie tot het vermijden van morfine en het meten van de individuele reactie van patiënten op pijn, de AlgiScan is het klinische hulpmiddel voor analgesiebewaking.