TOP laesiegenerator TLG-20 STP

Je bent hier:


STP biedt u een continu hoog vermogen gedurende de gehele behandeling. Geen demping, geen onderbrekingen.

Meer informatie over dit product? Neem vrijblijvend contact op.

TLG-20, een ferme stap vooruit in RF, PRF en STP voor Pijnbestrijding
De STP-pulsmodus in de Top laesiegeneratoren is gebaseerd op het uitvoerige onderzoekswerk van prof. Menno Sluijter, de grondlegger van PRF, en dr. Alexandre Teixeira. In deze modus worden de pulsen secuur gespreid volgens een poisson-afgeleide verdeling. Dit genereert een sterk en zeer consistent magnetisch veld. De kenmerkende temperatuuropbouw aan de punt van de naald wordt zo echter aanzienlijk gereduceerd.

STP biedt een continu hoog vermogen gedurende de gehele sessie, zonder onderdrukking of onderbrekingen. Omdat hitte zich nauwelijks ontwikkelt in deze PRF-modus blijft u eenvoudig onder de gestelde limiet. U kunt in uw behandeling dus vertrouwen op een heel constant elektromagnetische veld.

Naast dit temperatuurvoordeel bieden de onregelmatige ‘burst’-stimuli in STP ook op celniveau een belangrijke winst: het beoogde gebied kan doeltreffender worden benaderd met minder weerstand van het lichaam.

 

  • STP is veilig, met minimale warmteafzetting.
  • Korte pulsbreedtes voor een minimaal destructief effect.
  • De hogere variatiecoëfficiënt resulteert in een effectievere behandeling.
De TOP TLG-20, een krachtig multi-generator laesieapparaat voor RF, PRF and STP in de behandeling van pijn.

Een ferme stap vooruit op het gebied van Pijnbestrijding en toch in een uitzonderlijk lichte uitvoering. Met slechts 4 kilogram en zijn compacte formaat is de TLG-20 een van de best draagbare generatoren op de markt.

Navigeren door de intuïtieve interface is gemakkelijk en snel. Instellingen kunnen in een heldere opbouw worden aangepast via numerieke toetsen op het touchscreen. Zowel gebruikersvoorkeuren als diverse behandelinstellingen kunnen worden opgeslagen.

Transcutane TCSTP en TCPRF
De TOP laesiegenerator TLG-20 is uitgerust met een speciale modus voor transcutane benaderingen, veel gebruikt voor de behandeling van schouders en knieën. Dit programma kan nu met geavanceerde instellingen voor voltage en frequentie geconfigureerd worden voor een output tot 2 simultane paren, in TCSTP en in TCPRF.

Quadpolar-modus
Wanneer u een laesie uitvoert in Quadpolar-modus, vormt er zich een warmteverbinding tussen de aangesloten naalden. De elektrische stroom wordt niet teruggeleid via een retourelektrode. U heeft met deze vierpolige brug dus het volledige vermogen heel geconcentreerd, direct beschikbaar rondom de te behandelen plaats. Procedures worden zo aanzienlijk verkort. Zeer efficiënt, — en bovenal — u biedt snel verlichting voor uw patiënt.