7StarScope-canuleoptiek

Je bent hier:


Jarenlang is het benaderen van een zenuw gebaseerd geweest op blinde techniek …

Meer informatie over dit product? Neem vrijblijvend contact op.

Van een blinde techniek naar direct zicht
Jarenlang was de benadering van een zenuw gebaseerd op blinde technieken. Verschillende apparaten zoals stimulatoren, fluoroscopie en echografie vergemakkelijkten de geleiding van de naald naar het doel. Vandaag biedt de 7StarScope-optiek u de revolutionaire techniek om de zenuw onder direct zicht te benaderen.

Gecontroleerde pijnbehandeling
Het verminderen van de last van ongecontroleerde chronische pijn is een maatschappelijke noodzaak, een medische uitdaging en een economische noodzaak. Een grotere nadruk op pijnbeheersing door de medische gemeenschap en in de wijdverbreide klinische praktijkrichtlijnen voor pijn, verhoogde de vraag naar pijnbeheersing onder direct zicht met technische hulpmiddelen voor behandelingstoepassingen en spoorde fabrikanten aan om producten te introduceren die effectiever zijn in het verminderen van pijn. Het is nu voor u beschikbaar, klaar voor klinisch gebruik, voor diagnose of behandeling: de 7StarScope.

Met de 7StarScope kunnen zorgverleners gemakkelijk en veilig anderszins moeilijke interventietechnieken toepassen, uitgevoerd en gecontroleerd onder direct zicht om ernstige chronische pijn of verbeterde regionale anesthesie te beheersen.

Nauwkeurige regionale anesthesie
Voor het wijdverbreide en populaire gebruik van anesthesietechnieken bij de bewuste patiënt, d.w.z. regionale technieken voor per- en postoperatieve pijn. Naast de behandeling van chronische pijn, richt ons bedrijf zich tegenwoordig op manieren om lokale en regionale anesthesie veilig en effectief toe te passen voor acute nociceptieve pijn met behulp van de 7StarScope.

Onderzoek en doelen
Ons doel is om innovatieve producten op de markt te brengen. Wij verkopen geen producten, maar zorgoplossingen. Daarom zijn geïnitieerde, op onderzoek gebaseerde projecten nauw verbonden met de klinische praktijk. Daarnaast gebruiken verschillende toonaangevende academische centra onze revolutionaire 7StarScope om interventionele pijnbehandelingen, diagnostiek en nieuwe regionale anesthesietechnieken onder direct zicht te ontdekken en te ontwikkelen.

De 7StarScope-canuleoptiek

De 7StarScope in aktie

De 7StarScope tijdens een cordotomie en vlakbij de femorale en de brachiale zenuw.
De 7StarScope in de paravertebrale ruimte.