RF-generatoren

Je bent hier:


Met een lange ervaring in het gebruik van radiofrequentie voor de behandeling van chronische pijn, biedt Equip een eersteklas lijn RF-laesiegeneratoren. Onze generatoren zijn betrouwbaar, compact en uiterst gebruiksvriendelijk.

Meer informatie over een product? Neem vrijblijvend contact op.

Een ferme stap vooruit voor Pijnbestrijding

The TOP laesiegenerator TLG-20 is een krachtig multi-generator apparaat voor RF-, PRF- en STP-procedures in de behandeling van pijn. Functies omvatten onder andere een vierpolige modus en geavanceerde instellingen voor configuraties met meerdere thermokoppels of voor transcutane TCPRF- en TCSTP-benaderingen. Dit alles in een zeer compacte behuizing.

Leer meer over de TLG-20

De introductie van een nieuwe pulsmodus STP

De ‘Sluijter Teixeira Pulse’ karakteriseert zich door een brede variatie aan onregelmatige pulssalvo’s. Met minimale warmteontwikkeling wordt een sterk en ongekend consistent elektromagnetisch veld gegenereerd. Tevens uitgerust met een unieke driepolige modus, TCPRF en een zeer intuïtieve interface, hebben de TOP laesiegeneratoren TLG-10 zich ruimschoots bewezen als betrouwbaar hulpmiddel bij vele multi-laesie RF-, PRF- en STP-procedures.

Leer meer over de TLG-10