EvoTouch and EvoTouch+, echografie

Je bent hier:


EvoTouch, een nieuwe generatie innovatieve, draagbare en hoogwaardige ultrasound-scanners, volledig opnieuw ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande anesthesiologen.

Meer informatie over dit product? Neem vrijblijvend contact op.

‘Excellence at your Fingertips’
EvoTouch is een nieuwe generatie innovatieve, draagbare, hoogwaardige ultrasone scanners, van de grond af ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande anesthesiologen, om te werken in een verscheidenheid aan klinische omgevingen – van kleine klinieken en praktijken tot de grotere afdelingen voor anesthesie en pijnbestrijding in ziekenhuizen .

Met gebruik van de nieuwste technologieën bieden ze een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en volledige controle via het responsieve touchscreen met hoge resolutie. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, en bieden een breed scala aan speciale beeldmodi, naast verschillende andere unieke functies.

 

EvoScreen
De gestroomlijnde, workflow-georiënteerde gebruikersinterface ‘EvoScreen’ is ontworpen om de bediening intuïtief en eenvoudig te maken. Alle noodzakelijke functies in de actieve beeldmodus zijn direct beschikbaar op het scherm, terwijl de meer geavanceerde instellingen nog steeds binnen handbereik zijn voor snelle toegang.

EvoTalk
Wanneer beide handen bezig zijn met naald en sonde, maakt de ingebouwde ‘EvoTalk’-software het gebruik van spraakbesturing mogelijk over de belangrijkste functies van de scanners.

EvoApp
Verbind EvoTouch veilig met elke iPad waarop ‘EvoApp’ is geïnstalleerd. Bestuur de scanner op afstand; je hebt een synchroon, live beeld op beide schermen. Maak beeldaanpassingen en sla uw individuele presets op in de App. Ze kunnen direct worden overgezet naar de EvoTouch.

 

Verkrijgbaar met een stevige, lichte en gemakkelijk te navigeren trolley, de compacte apparaten zijn perfect voor de operatiekamer of kleine onderzoekskamers. Maar hun robuuste constructie met hoogwaardige materialen en een zeer minimaal gewicht van minder dan 6 kg, maken ze ook tot de ideale handgedragen, draagbare machines voor ambulant gebruik.

Met de batterij in de EvoTouch+ kun je meer dan 2 uur werken – de batterij in de gewone EvoTouch zelfs meer dan 3 uur – zonder stopcontact, en hij is gemakkelijk uitwisselbaar.

 

Echogeleide regionale anesthesie met EvoTouch
De EvoTouch-apparaten, ‘ontwikkeld met anesthesiologen voor anesthesiologen’, bieden een unieke bundel presets voor echogeleide regionale anesthesie. De lineaire sonde voelt zo licht als een naald en is zeer comfortabel te manoeuvreren.

En … , houd ons in de gaten, want er komt een spannende upgrade aan. We lanceren een module met een nieuwe naald, voor een endoscopische zenuwbenadering, zelfs achter de botstructuur .

Het draagbare, hoogwaardige 15-inch echografieapparaat EvoTouch+ en de 12-inch EvoTouch.

De stembediening van de EvoTouch is erg handig, wanneer beide handen bezig zijn met naald en sonde.